Nature: Hrana za degue Degu
- Hrana za degue
- Sadrži ekstra vlakna, lekovitog bilja, povrća i voća
- Poboljšava probavu, održava higijenu zuba i sjaj dlake
Nature linija
Nature linije je hrana potpuno prilagođena izvornim prehrambenenim potrebama kod malih glodara. Ova premium mešavina sadrži prirodne komponente svih bitnih hranjivih materija, vitamina, minerala i aminokiselina koje doprinose zdravom i bezbrižnom životu punom vitalnosti. Ova hrana je odlična za probavu, dobru higijenu zuba, sjajnu dlaku i savršeno zdravlje. Hrana je testirana i formulisana u Istraživačkom Institutu Versele – Laga.
Degu Nature
Versele – Laga Degu Nature je potpuna hrana prilagođena svim prehrambenim zahtevima degua. Ovaj vrhunski spoj prirodnih komponenti sadrži sve bitne hranjive materije, vitamine, minerale i aminokiseline koji su neophodni za degue da žive zdrav i bezbrižan život pun vitalnosti. Degu Nature sadrži ekstra vlakna, lekovitog bilja, povrća, voća i dodataka neophodnih za zdravlje: odlična su za probavu, dobru zubnu higijenu, sjajnu dlaku i savršeno zdravlje.
Uputstvo za upotrebu
Preporučen prosečan dnevni obrok iznosi oko 30 gr za degue. Hranu davati uz svežu vodu i dovoljno sena.
Sastav:
Derivati biljnog porekla (mačji rep, trave i začinsko bilje 22%) povrće (zeleni grašak 14.2%, žuti grašak 4%, paškanat 3.5%, praziluk 3.5%) voće, minerali, semena, ekstrat biljnih proteina, ulja i masti, Frukto-oligosaharidi (FOS), neven, kvasac Mannana oligosaharid (MOS), alge, biljka yucca
Analitički sastav:
Sirov protein – 14.5%, Sirova mast – 3.0%, Sirov pepeo - 8%, Sirova vlakna – 16%, Kalcijum – 0.75%, Fosfor – 0.55%
Hranljivi dodaci/kg:
Vitamin A - 11.400 IJ, Vitamin D3 - 1.370 IJ, Vitamin E - 90 mg, Vitamin C – 76 mg, 3b103 (Gvožđe) 114 mg, 3b202 (Jod) 2 mg, E4 (Bakar) 11 mg, 3b502 (Mangan) 85 mg, 3b603 (Cink) 80 mg, E8 (Selen) 0.23 mg, antioksidansi
proizvodjac | Versele Laga: Nature |
---|---|
Deklaracija | Zemlja proizvodnje: EU Proizvođač: Versle-Laga, Kapellestraat 70, Deinze, Belgium Uvoznik: Leto d.o.o. Beograd, Srbija |